Susitikimas – satsangas su Aji

Kviečiame į susitikimą – satsangą su pasaulyje plačiai žinomo ir pripažinto dvasinio žmonijos Mokytojo Sri Mooji (Mudžio) mokiniu ir sekėju Aji. Praleidęs tam skirtą laiką šalia savo Mokytojo kojų, Aji pažino savo tikrąją prigimtį, su Mokytojo pagalba ir Jo malone išniręs iš ego ir šį pasaulį gaubiančių iliuzijų įtakos.
Grižęs į Lietuvą, Aji dalinasi savo susivokimais, įžvalgomis su tą išgirsti pasiruošuosiais tautiečiais..
Jo, kaip ir Jo mokytojo žinia yra esminė ir visgi labai paprasta.. Jeigu Dievas yra.. Jeigu Tiesa yra.. Tuomet Jie privalo būti čia ir dabar, nes Juos jausdami, mes kalbame apie Jų amžinumą ir beribiškumą..
Ir tuomet, jeigu Tiesa, Dievas yra čia, tai kodėl mes jų nematome jau šią akimirką? Kas Juos nuo mūsų slepia ir visdar išlaiko įkalintus nesibaigiančiose kančiose, problemose, dvasinėse praktikose ir paieškose, kurios vis dar gimdo įtampas, nerimus ir nepašalina baimių bei abejonių? Kodėl, kad ir kaip trokšdami, mes vis dar nesugebame gyventi taikiai nei su savo kaimynais, artimaisiais ir netgi patys su savimi?
Į visus šiuos, pačius aktualiausius gyvenimo klausimus, jums bus atsakyta šiame susitikime visiškai naujoje šviesoje.. Šviesoje, kuri ne tik jums paaiškins kas vyksta teoriniame lygmenyje, bet kai kuriuos iš jūsų išves iš šios tamsos, sugražindama jus į jūsų vidinius, tikruosius Namus… kur be baimės būsite pajėgus visiškai atsipalaiduoti po daugybę metų neštos naštos.. po daugybės metų įvairių klajonių.
Ramybė, kurią atrasite, jūsų nebepaliks ramybėje.. Tai yra tikrasis jūsų pagalbos prašymas ir nuoširdžiausia malda..
Satsangas – dvasinis pokalbis. Tai Mokytojo žinios, kurias perduoda vedantysis susirinkusiems žmonėms. Satsangas lengvai suvokiamas ir suprantamas kiekvienam: ir naujai atėjusiam, ir tam, kuris jau užsiima dvasine praktika.
Satsangas vyks tris dienas- balandžio 29-30, Gegužės 1 dienomis !

satsangas vyks spalio 21, 22,23d.

Penkatadienį nuo 18 val.
Šeštadienį 10 – 13 val. 17 – 20 val. 

Sekmadienį 10 – 13 val.
Registracija tel. 861515631 Asta
adresas Jaunystės 11a.
Susitikimas nėra mokamas, tačiau jūsų paaukojimai būtų mielai priimti.